Історія Запорізького хлібозаводу №3

        Потенційна потужність ринку ТДВ «Запорізький хлібозавод №3» складає близько 13,5 тис. тонн хліба та хлібобулочних виробів на рік. Середньодобова потужність підприємства становить 34 тонни хліба та хлібобулочних виробів (підприємство завантажено на 66 % від потужності виробничих ліній). Основною стратегією конкурентоспроможності ТДВ «Запорізький хлібозавод №3» є комплексна стратегія по підвищенню якості продукції з метою просування продукції на ринку і розширення обсягів продажу.

 В даний час ринок хлібобулочних виробів розвивається достатньо високими темпами, даний вид товарів завжди користуватиметься популярністю, оскільки хліб є невід’ємною частиною життя будь-якої сім’ї.

Споживачами продукції ТДВ «Запорізький хлібозавод №3» є постійно проживаюче населення Запорізької області. 

       Прогнозована потужність ТДВ «Запорізький хлібозавод №3» на 2020 рік складе 12,5 тис. тонн хлібобулочних виробів на рік, що залишає широке поле діяльності для подальшого розвитку виробництва і збільшення об’ємів продажу продукції.

ТДВ «Запорізький хлібозавод №3» розташований за адресою: м. Запоріжжя, вул. Українська 96.

 Місце розташування заводу дозволяє без особливих утруднень здійснювати підвезення сировини і вивіз продукції. Для успішного та безперервного виробництва та реалізації продукції на підприємстві використовуються власні виробничі площі, виробниче обладнання .