Хліб «Добрий зерновий» – натуральний смак та яскравий аромат

Цікаво про хліб|17.02.2021

Час скуштувати корисну смакоту!
Житньо-пшеничний заварний хліб виготовлено з натуральної сировини без використання поліпшувачів. В час, коли маємо тренд на здорове харчування, це має важливе значення для клієнтів. Наші покупці завжди цікавляться новими смаками та традиціями хлібопечення різних країн. Тому методику виробництва «Доброго зернового» ми вирішили створити за технологіями, які широко розповсюджені в країнах Балтики та Білорусі.

В склад хліба входять житня заварка, солод, патока, яблучне повидло, сухий квас та інші натуральні інгредієнти. Особливий шарм виробу надає додавання соняшникового насіння. Все це надає хлібу яскраво виражений приємний аромат та оригінальний неповторний смак.

Житньо-пшеничний заварний хліб на природних заквасках «Добрий зерновий» добре впливає на ШКТ. Завдяки натуральним складовим організм отримує важливі мікроелементи. Органічні кислоти, які  містяться у хлібі, налагоджують діяльність системи травлення та сприяють здоровій мікрофлорі. За рахунок заварки хліб добре зберігає свіжість та смакові якості протягом зазначеного строку придатності.

Цікавий факт: вітамін F не синтезується в організмі людини, але життєво необхідний для його функціонування. Велика його кількість міститься саме в соняшниковому насінні 🌻

Зручне фасування хліба по 300 грамів дозволяє кожному споживачу купувати його щоденно – свіжий і ароматний. Завдяки оригінальній рецептурі та неперевершеному смаку, даний виріб купують як споживачі, що дбають про правильне харчування, так і вибагливі гурмани.