Солод – користь, доступна кожному

Цікаво про хліб|12.03.2021

Досі достеменно невідомо, з якою метою солод почали використовувати раніше – для приготування хліба 🍞 чи для виготовлення пива 🍺. Але це не відміняє користі житнього солоду для здоров’я людини 💪.

✅ В ньому містяться вітаміни А, С, Е, К, РР, декілька з групи В, а також деякі важливі мікроелементи: калій, кальций, селен, цинк, фосфор, магній, натрій, марганець та інші.
✅ Також варто зазначити, що солод – це складний вуглевод. Тож вироби з ним насичують енергією та дають почуття ситості надовго.
✅ Солод майже не містить жирів, але багатий на клітковину. Тому люди, які обирають правильне харчування або дотримуються дієти, можуть без зайвих роздумів споживати випічку з солодом.

У ТМ «Хлібодар» досить широка лінійка хлібів з солодом. Це, наприклад, хліб «Княжий», «Старослов’янський», «Баварський», «Солодовий з паприкою» та інші. 😋

Хлеб Баварский Хлебодар

Скуштуйте їх, адже це не тільки корисно, але й смачно!