Солод – користь, доступна кожному
Цікаво про хліб|12.03.2021


Досі достеменно невідомо, з якою метою солод почали використовувати раніше – для приготування хліба чи для виготовлення пива
. Але це не відміняє користі житнього солоду для здоров’я людини
.
В ньому містяться вітаміни А, С, Е, К, РР, декілька з групи В, а також деякі важливі мікроелементи: калій, кальций, селен, цинк, фосфор, магній, натрій, марганець та інші.
Також варто зазначити, що солод – це складний вуглевод. Тож вироби з ним насичують енергією та дають почуття ситості надовго.
Солод майже не містить жирів, але багатий на клітковину. Тому люди, які обирають правильне харчування або дотримуються дієти, можуть без зайвих роздумів споживати випічку з солодом.
У ТМ «Хлібодар» досить широка лінійка хлібів з солодом. Це, наприклад, хліб «Княжий», «Старослов’янський», «Баварський», «Солодовий з паприкою» та інші.

Скуштуйте їх, адже це не тільки корисно, але й смачно!